search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:36
MENU CLOSE

Το «έσκασε» για να γλιτώσει η πανέμορφη σύζυγος του σεϊχη του Ντουμπάι – Συναγερμός στα Εμιράτα (Photo)

28.06.2019 18:18
Θρίλερ στο Ντουμπάι: Όμηρος η πριγκίπισσα φωνάζει «δεν θα ξαναδώ τον ήλιο» (Videos) - Media

 

Συναγερμός έχει σημάνει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο λόγος; Η πριγκίπισσα Χάγια, σύζυγος του σεΐχη, Μοχάμεντ Μπιν Ράσιντ Αλ Μακτούμ το «έσκασε» επειδή φοβάται για τη ζωή της.

Η 45χρονη Χάγια είναι σύζυγος ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη και σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει καταφύγει στη Γερμανία.

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε ο σεϊχης κατηγορώντας τη σύζυγό του για προδοσία επειδή τον εγκατέλειψε.

Το 2018, η κόρη του σείχη Μωάμεθ Μπιν Ράσιντ Αλ Μακτούμ, η 33χρονη Λατίφα, αποφάσισε να φύγει από τη βασιλική οικογένεια και να ζητήσει άσυλο καταγγέλλοντας πως την κρατούσαν φυλακισμένη, την βασάνιζαν και την κακοποιούσαν σεξουαλικά.

Το γραφείο ΜΚΟ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Ντουμπάι έχει λάβει αναφορές για την διαφυγή της Χάγια. Επιπλέον, φημολογείται πως η Πριγκίπισσα – πέραν της Γερμανίας – έχει αναζητήσει καταφύγιο και στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατοικεί, ήδη, σε μια μυστική τοποθεσία στο Λονδίνο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:30