search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:33
MENU CLOSE

Και η Αχτσιόγλου ακύρωσε συνέντευξη μετά τη χυδαία ανάρτηση: Πρόκειται για απανθρωπιά (Photo)

30.06.2019 15:40
Και η Αχτσιόγλου ακύρωσε συνέντευξη μετά τη χυδαία ανάρτηση: Πρόκειται για απανθρωπιά (Photo) - Media

 

Μετά την Έλενα Ακρίτα και η Έφη Αχτσιόγλου ανακοίνωσε πως ακύρωσε συνέντευξή της στην Αthens Voice εξαιτίας της χυδαίας ανάρτησης για την αποκλειστική νοσοκόμα που βούτηξε στο κενό για να μην συλληφθεί. 

«Η σημερινή ανάρτηση της Athens Voice που λοιδωρεί μια νεκρή μετανάστρια- καταδεικνύει τον μεγαλύτερο κίνδυνο που μας απειλεί: τον κοινωνικό κανιβαλισμό. Αυτό είναι τελικά το σημείο συνάντησης του ρατσισμού, του σεξισμού και της ταξικής υπεροψίας. Και με αυτό το σύμπαν δεν υπάρχει κανένα περιθώριο διαλόγου. Πριν λίγες μέρες είχα δεχτεί την πρόταση να παραχωρήσω μια συνέντευξη στην Athens Voice παρότι ο λόγος της συχνά είναι εξαιρετικά κατεδαφιστικός έναντι της κυβέρνησης. Προφανώς μετά τα σημερινά, ακύρωσα την συνέντευξη. Είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω. Γιατί εδώ δεν πρόκειται για πολιτική διαφωνία. Εδώ πρόκειται για απανθρωπιά», έγραψε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. 

Την οργή του για την ανάρτηση είχε εκφράσει νωρίτερα στα social media και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:32