search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:01
MENU CLOSE

Για μια θέση στο GNTM: 7.000 κορίτσια δήλωσαν συμμετοχή για τον δεύτερο κύκλο (Photos)

01.07.2019 17:52
Για μια θέση στο GNTM: 7.000 κορίτσια δήλωσαν συμμετοχή για τον δεύτερο κύκλο (Photos) - Media

 

Ο μεγαλύτερος γυναικείος διαγωνισμός GNTM έρχεται με 2ο κύκλο επεισοδίων στο Star.

Τα γυρίσματα των audition έχουν ήδη ολοκληρωθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να υποδέχεται τις υποψήφιες.

Από τις 7.000 κοπέλες, που δήλωσαν συμμετοχή, μετά από τη διαδικασία του pre-casting, oι κριτές  Βίκυ Καγιά,  Ηλιάνα Παπαγεωργίου,  Άγγελος Μπράτης,  Δημήτρης Σκουλός, είδαν 400.

Οι 70 τυχερές

Τελικά, 70 υποψήφιες πέρασαν στην επόμενη φάση των bootcamps, που πραγματοποιήθηκαν με καλοκαιρινή διάθεση. Δίπλα στα κορίτσια, για να τα ενθαρρύνει, θα βρεθεί σύντομα η μέντοράς τους, Έλενα Χριστοπούλου.

Οι κριτές  Βίκυ Καγιά,  Ηλιάνα Παπαγεωργίου,  Άγγελος Μπράτης,  Δημήτρης Σκουλός, έλαβαν τις θέσεις τους και αναζητούν το επόμενο Greece’s Next Top Model, που εκτός από τον τίτλο θα κατακτήσει ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:56