10/08/2020 02:55:05

Πρωτιά για το δελτίο του Alpha στη φετινή σεζόν

Πρωτιά για το δελτίο του Alpha στη φετινή σεζόν - Media

 

Με πυξίδα την καταγραφή της «είδησης όπως είναι» και στόχο τη σφαιρική παρουσίαση της επικαιρότητας, οι ειδήσεις του Alpha συνέχισαν την εντυπωσιακή πορεία τους για άλλη μια τηλεοπτική σεζόν.

Όπως αναφέρει το enimerosi24.gr, και φέτος, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ήταν, σταθερά, η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών για αξιόπιστη ενημέρωση, κυριαρχώντας τόσο στο σύνολο κοινού, όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι συγκέντρωσε τον υψηλότερο αριθμό τηλεθεατών απ’ όλα τα κεντρικά δελτία ειδήσεων, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης, και άφησε πίσω τον ανταγωνισμό με διαφορά.

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 έως και τις 30 Ιουνίου 2019, οι ειδήσεις του Alpha ήταν στην 1η θέση στον πίνακα τηλεθέασης, στο σύνολο κοινού, σημειώνοντας μέσο όρο 22,3% (684.000 τηλεθεατές), αφήνοντας πίσω τα δελτία ειδήσεων του ανταγωνισμού το λιγότερο 5,4 ποσοστιαίες μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.