search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:03
MENU CLOSE

Αυτό είναι τύχη – Πέρασε από πάνω της ένα τεράστιο φορτηγό και όμως επέζησε αλώβητη (Video)

03.07.2019 09:47
Πέθανε ο οδηγός του φορτηγού που έπεσε σε κατάστημα στην Πειραιώς - Media

 

Η οδηγός του σκούτερ στην πόλη Ζινγκονκ, εκείνο το πρωινό πριν βγει για να πάει στη δουλειά της πρέπει να είχε μιλήσει με τον φύλακα άγγελο της. Δεν εξηγείται αλλιώς το περιστατικό που θα δείτε. Καθώς βρίσκεται σταματημένη στην κίνηση και περιμένει να ανάψει το πράσινο, πίσω της επίσης σταματημένο βρίσκεται ένα μεγάλο φορτηγό. Η οδηγός του σκούτερ βρισκόταν κοντά στο φορτηγό και ο οδηγός του δεν μπορούσε να τη δει αφού στεκόταν στο «τυφλό σημείο» του.

Όταν άναψε το πράσινο και ξεκίνησαν τα μπροστινά οχήματα η οδηγός του σκούτερ δεν πρόλαβε να ξεκινήσει. Το φορτηγό πίσω της με τον οδηγό του να μην τη βλέπει, πέρασε από πάνω της στην κυριολεξία.

Τα αίματα των άλλων οδηγών πάγωσαν. Όλοι περίμεναν ότι η γυναίκα θα έβγαινε νεκρή από τις ρόδες του. Όμως εκείνη σαν από θαύμα βγήκε αλώβητη. Ούτε μια γρατζουνιά. Το σκούτερ της βέβαια έγινε σμπαράλια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01