search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:03
MENU CLOSE

Συνέντευξη του Θ. Αδαμαντίδη για την επίθεση που δέχθηκε: «Θα το πάω μέχρι τέλους» (Video)

05.07.2019 17:02
Συνέντευξη του Θ. Αδαμαντίδη για την επίθεση που δέχθηκε: «Θα το πάω μέχρι τέλους» (Video) - Media
 
Συνέντευξη Τύπου σύντομης διάρκειας και παρουσία του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια, έδωσε ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης , μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη στον παράδρομο της Συγγρού, στο ύψος της Καλλιθέας, που είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
 
Ο τραγουδιστής παρά την πρόσκληση από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια για συνέντευξη Τύπου, που σήμαινε ότι θα δεχόταν ερωτήσεις για θα απαντούσε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, ξεκίνησε να μιλάει, σταμάτησε, και στη συνέχεια είπε ότι «θα το πάει μέχρι τέλους για το δίκιο του».
 
Στη συνέχεια, περιορίστηκε να πει ότι απλώς ήθελε να δουν όλοι είναι καλά, ευχαρίστησε και έβαλε τέλος στη συνέντευξη.
 
Στην ερώτηση των δημοσιογράφων πώς έγινε το περιστατικό που είχε αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο, ο τραγουδιστής είπε ότι τα έχει ήδη… περιγράψει και σηκώθηκε από τη θέση του, αφήνοντας εμβρόντητους τόσο τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, όσο και τον ίδιο τον δικηγόρο του.
 

Πηγή: protothema.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01