search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:19
MENU CLOSE

Γεννηματά: «Ο Σαμαράς βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου»

01.04.2012 16:45
Γεννηματά: «Ο Σαμαράς βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου» - Media

Επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φ.Γεννηματά με αφορμή τις δηλώσεις του για νέα εκλογική αναμέτρηση σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας.

Επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φ.Γεννηματά με αφορμή τις δηλώσεις του για νέα εκλογική αναμέτρηση σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας.

«Είναι προφανές ότι ο κ. Σαμαράς βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Η γραμμή του κ. Σαμαρά είναι πολύ μακριά από τις ανάγκες της πατρίδας και την αγωνία των πολιτών που θέλουν ειλικρίνεια, υπευθυνότητα, σταθερότητα και ελπίδα θεμελιωμένη σε μία ρεαλιστική εκτίμηση των δυσκολιών αλλά και των δυνατοτήτων. Αντί γι’ αυτό, ο κ. Σαμαράς εξαγγέλλει σήμερα μία στρατηγική γεμάτη κομματικές ψευδαισθήσεις βγαλμένες από το χθες, που αντί να συμβάλουν στην υπέρβαση της οικονομικής κρίσης οδηγούν στην επικίνδυνη όξυνσή της» τόνισε η κ. Γεννηματά.

Παράλληλα σημείωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ με τον Ευάγγελο Βενιζέλο σέβεται την κριτική και τις αγωνίες των πολιτών. Αγωνίζεται να ενώσει δυνάμεις σε μία νικηφόρα συμμαχία μεταρρυθμίσεων, υπευθυνότητας και αλληλεγγύης με στόχο την προστασία των θυσιών στις οποίες υποβάλλονται οι Έλληνες πολίτες και την οριστική υπέρβαση της κρίσης. Ελπίζουμε ο κ. Σαμαράς πολύ σύντομα να αντιληφθεί και να διορθώσει το ατόπημά του», κατέληξε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01