search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:55
MENU CLOSE

Μάριος Φραγκούλης: Στο βυθό της θάλασσας έχω… τραγουδήσει τις πιο δυνατές μου άριες

07.07.2019 06:37
Μάριος Φραγκούλης: Στο βυθό της θάλασσας έχω... τραγουδήσει τις πιο δυνατές μου άριες  - Media

 

Με τη “Γαλάζια λίμνη”, τη μουσική που εμπνεύστηκε και έγραψε σε κάποια ταξίδια του και -όπως λέει ο ίδιος- το λόγο της Λίνα Νικολακοπούλου που του χάρισε απλόχερα, θα περιοδεύσει το φετινό καλοκαίρι ο Μάριος Φραγκούλης. Μετά από ένα χειμώνα που έδωσε συναυλίες σε αρκετές μεγαλουπόλεις του κόσμου (Νέα Υόρκη, Μπουένος Άιρες, Ρίο ντε Τζανέιρο, Λίμα, Μοντεβιδέο, Πόλη του Μεξικού, Βουκουρέστι) ο διεθνούς φήμης Έλληνας καλλιτέχνης επιστρέφει και θα παρουσιάσει τη “Γαλάζια λίμνη” καθώς και άλλα τραγούδια του σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας.

Σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Μάριος Φραγκούλης τόνισε -μεταξύ άλλων- πως στο βυθό της θάλασσας «όταν μαζεύω υπέροχα κοχύλια, έχω τραγουδήσει τις πιο δυνατές μου άριες» και μας εξηγεί γελώντας «στο μυαλό μου φυσικά. Γιατί η έμπνευση εκεί είναι αλλιώτικη, είναι σαν να πετάς».

Λέει πως είναι Έλληνας ως το κόκαλο, «το λέω σ΄ όλα τα μέρη του κόσμου και καυχιέμαι και υπερηφανεύομαι γι αυτό», ενώ ταξιδεύοντας για τις συναυλίες του σε όλο τον κόσμο διαπιστώνει «πως αγαπούν πάρα πολύ τους Έλληνες». «Ξέρουν ότι περνάμε δυσκολίες, ξέρουν ότι είμαστε δυνατός ως λαός και πάλι μέσα από τις δυσκολίες θα αναπτύξουμε την ψυχή και το όνειρό μας», προσθέτει.

Όσο δε αφορά το μέλλον της ελληνικής μουσικής και του τραγουδιού, λέει πως υπάρχουν νέα παιδιά που έχουν τα φωνητικά προσόντα, τις γνώσεις αλλά και την εκπαίδευση, τα οποία όμως χρειάζονται την ευκαιρία για να αναδειχτούν. «Χρειάζεται κάποιοι που είναι υπεύθυνοι σε ορισμένες θέσεις να δίνουν στα νέα παιδιά τον χώρο που χρειάζεται να αναπτύξουν το ταλέντο τους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01