search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 01:00
MENU CLOSE

Μπογδάνος: Περιμένω να δω ποια θα είναι η στάση του ΣΥΡΙΖΑ για τα Εξάρχεια (Video)

07.07.2019 16:57
Μπογδάνος: Περιμένω να δω ποια θα είναι η στάση του ΣΥΡΙΖΑ για τα Εξάρχεια (Video)  - Media

 

Την κλοπή κάλπης από τουλάχιστον ένα εκλογικό τμήμα στα Εξάρχεια σχολίασε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Αθηνών τόνισε ότι αναμένει να δει ποια θα είναι η στάση του ΣΥΡΙΖΑ για τα Εξάρχεια και τόνισε ότι ο ίδιος είχε συγκεκριμένη άποψη για το πώς πρέπει να μπει τέλος στην ανομία, την οποία ουδέποτε άλλαξε. «Χρειάζεται μεθοδικότητα, χρειάζεται σοβαρότητα και χρειάζεται να μην δοθεί η εντύπωση ότι μπαίνουμε ως ένας στρατός ανακατάληψης των Εξαρχείων», ανέφερε αρχικά ο κ. Μπογδάνος.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αλαζονεία από το να απολύεται δημοσιογράφος. Το Μαξίμου έβγαλε την ανακοίνωση, η οποία ανάγκασε τον Σταμάτη Μαλέλη και τον ΣΚΑΪ – με τρόπο που ο ίδιος ο Σταμάτης Μαλέλης έχει παραδεχθεί στον Θέμα 104,6, να προβεί σε απόλυση δημοσιογράφου. Δεν θα μας μιλήσει ο κ. Τζανακόπουλος για αλαζονείες», πρόσθεσε.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 00:58