search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:39
MENU CLOSE

Εξιτήριο για τον Νίκο Αναστασιάδη

14.12.2014 17:20
Εξιτήριο για τον Νίκο Αναστασιάδη - Media

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να εξέλθει σήμερα, από το νοσοκομείο «Όρος Σινά» του Μανχάταν, όπου στις 2 Δεκεμβρίου είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, για τη διόρθωση της μιτροειδούς και της τριγλώχινας βαλβίδας, καθώς και για διόρθωση καρδιακής αρρυθμίας.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να εξέλθει σήμερα, αργά το απόγευμα (ώρα Ελλάδας), από το νοσοκομείο «Όρος Σινά» (Mount Sinai) του Μανχάταν, όπου στις 2 Δεκεμβρίου είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, τύπου Maze, για τη διόρθωση της μιτροειδούς και της τριγλώχινας βαλβίδας, καθώς και για διόρθωση καρδιακής αρρυθμίας.

Ο πρόεδρος Ν. Αναστασιάδης πριν λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο θα μιλήσει στους δημοσιογράφους, όπως επίσης και ο Αμερικανός γιατρός που τον χειρούργησε, Ντέιβιντ 'Ανταμς και ο ομογενής επεμβατικός καρδιολόγος του εν λόγω νοσοκομείου, Γιώργος Ντάγκας.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Κύπρου θα μεταβεί σε ξενοδοχείο της πόλης, όπου σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του, θα παραμείνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή τις αρχές της επομένης.

«Η μετεγχειρητική κατάσταση της υγείας του εξελίχτηκε ομαλά, δεν υπήρξε κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα και πιστεύουμε ότι ο Πρόεδρος θα μπορεί να ταξιδέψει στην Κύπρο πριν τα Χριστούγεννα» ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ιατρική πηγή του νοσοκομείου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:38