search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:32
MENU CLOSE

Αυτή είναι η γυναίκα που κάνει τον Λούις Χάμιλτον… τούρμπο (Photo)

10.07.2019 09:43
Αυτή είναι η γυναίκα που κάνει τον Λούις Χάμιλτον… τούρμπο (Photo) - Media

 

Η Ζάχρα Ελιζέ είναι ένα μοντέλο του instagram το οποίο έχει ερωτευτεί σφόδρα ο πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, Λούις Χάμιλτον. Ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κυκλοφορεί με την προσωπική του Φερράρι αξίας 2,6 εκατομμυρίων ευρώ αλλά έχει μάτια μόνο για την Ζάχρα. Μάλιστα πρόσφατα εθεάθησαν μαζί στο πάρτι του Κέβιν Χάρτ και όχι μόνο αυτό, αλλά έφυγαν και μαζί ο καθένας με το αυτοκίνητο του μέχρι που συναντήθηκαν σε ένα υπόγειο γκαράζ.

Εκεί ο Λούις άφησε το αυτοκίνητο του και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της Ζάχρα και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο Λούις από το 2015 που χώρισε με τη Νικόλ Σέριντζερ ύστερα από 8 χρόνια σχέσης δεν έχει κάτι το μόνιμο. Η Ζάχρα ήταν η για καιρό ερωμένη του Γιουσέιν Μπολτ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don’t say I didn’t tell you. @ger.arte #zahraelise #hitthelink #beauty #sea #ibiza #spain #ichargextra4that #dopesellsitsself #zmoney #teamz #body #pearl #hotgyalsummer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zahra Elise (@zahraelise) στις

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunday funday … #link in bio #zahraelise #zmoney #ichargextra4that #dopesellsitsself #expensivetaste #europe #france #la #mia #nyc #yachtlife #curves #sundayfunday #sun #balenciaga

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zahra Elise (@zahraelise) στις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01