search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:32
MENU CLOSE

La Casa de Papel: Όλη η συμμορία του El Profesor στην επίσημη πρεμιέρα του Netflix (Photo-Video)

13.07.2019 15:43
Casa de papel: Οι ηθοποιοί της σειράς γδύνονται και προκαλούν χαμό στο Instagram (Photos) - Media

 

Ο τρίτος κύκλος της δημοφιλούς ισπανικής σειράς «La Casa de Papel» έκανε επίσημη πρεμιέρα στην Ισπανία και ο πρωταγωνιστής Alvaro Morte ή αλλιώς «Εl Professor» έστειλε το δικό του μήνυμα στο Instagram:

«Μαδρίτη 11/07/2019. Πρεμιέρα για το «La Casa de Papel» Μέρος 3ο. Σας ευχαριστώ όλους για τη ζεστασιά και την αγάπη σας. Ευχαριστώ το Νetflix και όλη την ομάδα των Vancouver Media, και ευχαριστούμε όλες τις οικογένειες αυτής της ομάδας, που είναι αυτοί που υποφέρουν από απουσίες, λάθη και όλους τους συνεργάτες μας που μας φρόντισαν και μας στήριξαν στα εύκολα και στα δύσκολα. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς».

Το «La Casa de Papel» προβλήθηκε αρχικά στο ισπανικό δίκτυο Antena 3 τον Μάιο του 2017 και αποτελεί δημιουργία του σεναριογράφου και παραγωγού Αλεξ Πίνα.  Στη συνέχεια, το Netflix απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς τον Δεκέμβριο του 2017 και έγινε η δημοφιλέστερη μη αγγλόφωνη σειρά του, που τιμήθηκε με βραβείο Emmy καλύτερης δραματικής σειράς για το 2018.

Στην τρίτη σεζόν της σειράς, η οποία θα είναι διαθέσιμη στη συνδρομητική πλατφόρμα του Netflix από τις 19 Ιουλίου, η σύλληψη του Ρίο θα φέρει την συμμορία σε σφοδρή σύγκρουση με τις Αρχές.

Οι νέοι χαρακτήρες θα είναι η 47χρονη Νάτζα Νίμρι που θα είναι επικεφαλής των αστυνομικών επιχειρήσεων ως Αλίσια Σέρα, ο Ισπανοαρμένιος Χοβίκ Κεουτσκεριάν με το κωδικό όνομα «Μπογκοτά» (φίλος του Ελσίνκι), ο Αργεντινός σταρ Ροδρίγο ντε λα Σέρνα που θα αναλάβει τον ρόλο του «μηχανικού» πίσω από τους εκρηκτικούς μηχανισμούς της συμμορίας, ο Κροάτης Λούκα Πέρος σε συμπληρωματικό ρόλο, καθώς και ο Ισπανός Φερνάντο Καγιό στον ρόλο του Ταμάγιο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01