search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:16
MENU CLOSE

Νεκρή 17χρονη Ιταλίδα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας – Διακομίστηκε ως ύποπτο περιστατικό για Έμπολα – Διαψεύδει το νοσοκομείο

17.07.2019 09:35
Νεκρή 17χρονη Ιταλίδα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας – Διακομίστηκε ως ύποπτο περιστατικό για Έμπολα – Διαψεύδει το νοσοκομείο - Media

 

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι υγειονομικές αρχές της χώρα μετά το περιστατικό του θανάτου μιας 17χρονης Ιταλίδας στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Το κορίτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας από τη Νάξο όπου έκανε διακοπές, με υψηλό πυρετό και αιμορραγικά συμπτώματα. Η 17χρονη εμφάνιζε σοβαρή εικόνα σηψαιμίας, χωρίς βεβαίως να μπορεί να δηλωθεί με ακρίβεια τι είχε προκαλέσει το σηψαιμικό επεισόδιο.  

Τα συμπτώματα αυτά καθώς και το ιστορικό των διακοπών της οικογένειας που είχε πάει στην Αφρική, έθεσαν σε ύψιστο συναγερμό όχι μόνο το νοσοκομείο αλλά και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας.

Το κορίτσι κατέληξα τα ξημερώματα και ήδη οι υγειονομικές υπηρεσίες εξετάζουν από τι προκλήθηκε ο θάνατος της.

Η πρώτη διάγνωση στη Νάξο ήταν μηνιγγίτιδα αλλά εξετάζεται ακόμα και το ενδεχόμενο το νεαρό κορίτσι να έχει προσβληθεί από τον ιό Έμπολα. Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων θα είναι έτοιμα αύριο Πέμπτη. Το προσωπικό στο νοσοκομείο Νάξου παίρνει ήδη προληπτική αγωγή και η αιτία θανάτου του 17χρονου κοριτσιού θα γίνει γνωστή την Πέμπτη. Προληπτική αγωγή λαμβάνει και το προσωπικό του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Το site iatropedia.gr αναφέρει ότι επικοινώνησε με τον διοικητή του νοσοκομείου της Νίκαιας Ευθύμιο Γεωργόπουλο ο οποίος όπως διέψευσε την εκδοχή του Έμπολα και σύστησε ψυχραιμία μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:14