search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:10
MENU CLOSE

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ένταση μετά την απολογία Πατέλη

17.07.2019 12:35
xa-1.jpg

 

Ένταση σημειώθηκε μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του πηρυνάρχη Νίκαιας Γιώργου Πατέλη στη δίκη της Χρυσής Αυγής και τη λήξη της σημερινής συνεδρίασης, που διεξήχθη στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, υπήρξε φραστικό επεισόδιο μεταξύ της οικογένειας και φίλων του Παύλου Φύσσα και κατηγορουμένων και συνηγόρων τους, λίγα μέτρα από την είσοδο της ειδικά διαμορφωμένης αίθουσας.

Λίγα λεπτά μετά τη λήξη της σημερινής συνεδρίασης, τη στιγμή που αποχωρούσαν οι κατηγορούμενοι και οι δικηγόροι τους, ανάμεσά τους ο συνήγορος του Γιώργου Ρουπακιά και ο κατηγορούμενος για συνέργεια στη δολοφονία του μουσικού, Αναστάσιος Μιχάλαρος, δίπλα από τους οικείους του Φύσσα που είχαν ήδη βγει από την αίθουσα, υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσά τους η οποία, ωστόσο, έληξε σύντομα με την παρέμβαση ψυχραιμότερων.

Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο στην αίθουσα του Εφετείου οπότε και αναμένεται να απολογηθεί ο Γιώργος Ρουπακιάς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30