search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:30
MENU CLOSE

British American Tobacco: επενδύσεις 150 εκατομμυρίων ευρώ για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας

17.07.2019 13:16
enishysi_ton_ependyseon_stin_ellada_mesa_apo_ton_metashimatismo_tis_british_american_tobacco
 
Στο επίκεντρο του διεθνούς Συνεδρίου του Economist, οι καινοτόμες επενδύσεις Επόμενης Γενιάς ενός από τους μεγαλύτερους Ομίλους διεθνώς
 
Ο μετασχηματισμός της British American Tobacco στην Ελλάδα και τα σημαντικά οφέλη που έφερε στην ελληνική οικονομία, στην απασχόληση και στην ελληνική κοινωνία, αποτελεί ένα απτό παράδειγμα πως μπορεί να επιτευχθεί το όραμα ανάπτυξης της χώρας και πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να συμβάλλουν σε αυτό, τονίστηκε στο Συνέδριο του Economist που πραγματοποιείται στο Λαγονήσι, με παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο.
 
Ο Περιφερειακός Διευθυντής του Ομίλου για τη Νότια Ευρώπη, κ. Juan José Marco, κλήθηκε να παρουσιάσει πώς το όραμα της εταιρείας ενσαρκώνεται στο όραμα της χώρας, με την επιλογή της British American Tobacco – έναν από τους μεγαλύτερους Ομίλους διεθνώς – να γίνει η Ελλάδα μια από τις πρώτες χώρες που επιλέγονται παγκοσμίως για να έρθει η Επόμενη Γενιά της τεχνολογίας του κλάδου, τα προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου, όπως το προϊόν θερμαινόμενου καπνού Glo και το προϊόν ατμίσματος Vype, με τεράστια οφέλη για την ελληνική οικονομία και κοινωνία, νέες επενδύσεις αξίας 150 εκατομμυρίων ευρώ και σημαντικό αριθμό νέων θέσεων εργασίας.
«Παρά την κρίση των τελευταίων ετών και τα τεράστια προβλήματα στον κλάδο, την υπέρμετρη φορολόγηση σε επίπεδα πρωτοφανή για τα διεθνή επίπεδα, που είχε ως αποτέλεσμα την κατακόρυφη αύξηση του λαθρεμπορίου, η επιλογή της British American Tobacco είναι να επιμείνει στην δυναμική της Ελλάδας για το μέλλον γιατί τα δύο οράματα ταυτίζονται», ανέφερε ο κ. Marco στην ομιλία του. «Μετασχηματίζοντας ολοκληρωτικά το μοντέλο της εταιρείας, δίνεται η απαραίτητη ώθηση στην χώρα με πολλαπλά οφέλη για την ελληνική οικονομία και κοινωνία φέρνοντας στην χώρα τις τελευταίες εξελίξεις διεθνώς στον τομέα του δυνητικά μειωμένου κινδύνου, παρά τις δυσμενείς συνέπειες της κρίσης που ακόμα υπάρχουν».
 
Η έλευση των προϊόντων δυνητικά μειωμένου κινδύνου συνοδεύτηκε και από σημαντική ενίσχυση του Διεθνούς Διαμετακομιστικού Κέντρου στον Πειραιά με αύξηση 30% της κίνησης, νέες επενδύσεις 40 εκατ. ευρώ στους Έλληνες λιανέμπορους, αλλά και πολλαπλά οφέλη για την ελληνική κοινωνία και τους εργαζόμενους, καθώς πρόσφατα η εταιρεία έλαβε τη 1η θέση για το εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30