28/02/2020 02:31:32

Αυξημένη η αστυνόμευση στην Αθήνα: 50 αστυνομικοί με αυτόματα όπλα και αλεξίσφαιρα γιλέκα

Αυξημένη η αστυνόμευση στην Αθήνα: 50 αστυνομικοί με αυτόματα όπλα και αλεξίσφαιρα γιλέκα - Media

 

Η ενίσχυσή του αισθήματος της ασφάλειας στους πολίτες και των μέτρων αστυνόμευσης στην Αθήνα αποτελούν προτεραιότητες των νέων ηγεσιών του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο πλαίσιο αυτό, από την περασμένη Τετάρτη 50 ένοπλοι αστυνομικοί του Τμήματος Γενικής Αστυνόμευσης της ΓΑΔΑ εκτελούν περιπολίες ανά ζεύγη σε κομβικά σημεία της πρωτεύουσας, που αποτελούν πόλο έλξης για κατοίκους και τουρίστες.

Όσοι πλέον περνούν από την οδό Ερμού στη συμβολή της με την πλατεία Συντάγματος, την κεντρική πλατεία στο Μοναστηράκι, το Καλλιμάρμαρο ή επισκέπτονται τον ιερό βράχο της Ακρόπολης θα βλέπουν τους ένοπλους αστυνομικούς οι οποίοι περιπολούν στην περιοχή επί 24ωρου βάσεως.

Είναι οπλισμένοι με αυτόματα όπλα και φορούν αλεξίσφαιρα γιλέκα. Όσο για το πως θα ονομάζεται η νεοσύστατη υπηρεσία, θα αποφασισθεί τις ...επόμενες ημέρες, από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.