search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:02
MENU CLOSE

Αυξημένη η αστυνόμευση στην Αθήνα: 50 αστυνομικοί με αυτόματα όπλα και αλεξίσφαιρα γιλέκα

18.07.2019 13:44
Αυξημένη η αστυνόμευση στην Αθήνα: 50 αστυνομικοί με αυτόματα όπλα και αλεξίσφαιρα γιλέκα - Media

 

Η ενίσχυσή του αισθήματος της ασφάλειας στους πολίτες και των μέτρων αστυνόμευσης στην Αθήνα αποτελούν προτεραιότητες των νέων ηγεσιών του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο πλαίσιο αυτό, από την περασμένη Τετάρτη 50 ένοπλοι αστυνομικοί του Τμήματος Γενικής Αστυνόμευσης της ΓΑΔΑ εκτελούν περιπολίες ανά ζεύγη σε κομβικά σημεία της πρωτεύουσας, που αποτελούν πόλο έλξης για κατοίκους και τουρίστες.

Όσοι πλέον περνούν από την οδό Ερμού στη συμβολή της με την πλατεία Συντάγματος, την κεντρική πλατεία στο Μοναστηράκι, το Καλλιμάρμαρο ή επισκέπτονται τον ιερό βράχο της Ακρόπολης θα βλέπουν τους ένοπλους αστυνομικούς οι οποίοι περιπολούν στην περιοχή επί 24ωρου βάσεως.

Είναι οπλισμένοι με αυτόματα όπλα και φορούν αλεξίσφαιρα γιλέκα. Όσο για το πως θα ονομάζεται η νεοσύστατη υπηρεσία, θα αποφασισθεί τις …επόμενες ημέρες, από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01