search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:50
MENU CLOSE

Γεννηματά: Δεν θα επιτρέψουμε νέα τετελεσμένα σε βάρος της Κύπρου

20.07.2019 16:21
Αυστηρό μήνυμα Γεννηματά: Ως εδώ το αυτομαστίγωμα  - Media

 

“Κλείνουν σήμερα, σαρανταπέντε χρόνια από την τουρκική εισβολή και κατοχή της Κύπρου.

Ο “Αττίλας”, αποτελεί διαρκή, βάναυση παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου. Η αποχώρηση των κατοχικών στρατευμάτων, είναι προϋπόθεση κάθε δίκαιης και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού”, αναφέρει σε δήλωσή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με αφορμή την επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο και προσθέτει: “Η πλήρης εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου στην Κύπρο γίνεται ακόμα πιο επιτακτική, καθώς η Τουρκία κλιμακώνει τις παράνομες διεκδικήσεις της, σε βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων και της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας”.

“Δεν θα παραιτηθούμε ποτέ από τον αγώνα για την ανατροπή των δεδομένων της εισβολής και κατοχής του 1974. Δεν ξεχνάμε και δεν θα επιτρέψουμε τη δημιουργία νέων τετελεσμένων σε βάρος της Κύπρου. Με ενότητα και αποφασιστικότητα, αξιοποιώντας και τις διεθνείς συμμαχίες μας, αντιμετωπίζουμε την Τουρκική προκλητικότητα”, καταλήγει στη δήλωσή της η κυρία Γεννηματά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:45