search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:53
MENU CLOSE

Συναγερμός στο Πόρτο Ράφτη: Βράχος κινδυνεύει να πέσει σε παραλία – Έκκληση στους πολίτες

21.07.2019 12:37
Συναγερμός στο Πόρτο Ράφτη: Βράχος κινδυνεύει να πέσει σε παραλία - Έκκληση στους πολίτες - Media

 

Βράχος, που αποκολλήθηκε από τον προχθεσινό σεισμό, κινδυνεύει να πέσει στην παραλία «Πανόραμα» στο Πόρτο Ράφτη, δίπλα στο Αυλάκι. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα mesogianews.gr, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Μαρκοπούλου έχει ειδοποιήσει ήδη το Λιμεναρχείο να προχωρήσει αμέσως στην εκκένωση της συγκεκριμένης παραλίας.

Παράλληλα ειδοποιήθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής, Πέτρος Φιλίππου, για την αναγκαία συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής.

«Κάνουμε κατεπείγουσα έκκληση, σε δημότες και συμπολίτες, για κοινοποίηση της παρούσας ανακοίνωσης, καθώς και την συνειδητοποίηση της ανάγκης, κανείς συμπολίτης η παραθεριστής, τουλάχιστον για τις επόμενες 10 ημέρες, να μην κάνει μπάνιο, στην συγκεκριμένη παραλία, μέχρι να αποκατασταθεί η αναγκαία ασφάλεια», δήλωσε ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου, Σωτήρης Μεθενίτης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01