search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:36
MENU CLOSE

Νοσοκόμα μαχαίρωσε 196 φορές την ερωμένη της, επειδή δεν της δάνεισε λεφτά για να παίξει τζόγο (Photos)

24.07.2019 09:29
Νοσοκόμα αντάλλαξε 500 ερωτικά sms με κρατούμενο φυλακών και απολύθηκε  - Media

 

Η 29χρονη νοσοκόμα είχε δυο πάθη στη ζωή της. Της άρεσαν οι όμορφες γυναίκες και της άρεσε να παίζει χαρτιά και να τζογάρει. Τον τελευταίο καιρό η νοσοκόμα είχε σχέση με μια γυναίκα τρία χρόνια νεότερη της, την Ουάνγκ Λέι.

Τον τελευταίο καιρό η σχέση τους περνούσε κρίση γιατί η νοσοκόμα είχε δανειστεί 90.000 ευρώ από την Λέι, δεν της τα επέστρεψε αλλά ζητούσε κιόλας από την 26χρονη γυναίκα να της δανείσει και άλλα χρήματα για να ικανοποιήσει το πάθος της.

Το ζευγάρι είχε πάει σε ένα ξενοδοχείο στην πόλη Γιονγκτσου για να περάσει το σαββατοκύριακο του, όταν η νοσοκόμα ζήτησε επιμόνως χρήματα από τη φίλη της. Η Λέι αρνήθηκε και η 29χρονη νοσοκόμα έπαθε παράκρουση. Άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να το καρφώνει με μανία στο κορμί της κοπέλας. Η 26χρονη άρχισε να φωνάζει και γυμνή και αιμόφυρτη βγήκε από την πόρτα του δωματίου και κατέβηκε τα σκαλοπάτια για να σωθεί. Από πίσω της η 29χρονη την ακολουθούσε και την κάρφωνε. Μέχρι να φτάσει στο ισόγειο όπου και ξεψύχησε η Λέι είχε δεχτεί στο κορμί της 196 μαχαιριές.

Η 29χρονη νοσοκόμα δικάστηκε και καταδικάστηκε σε θάνατο από Κινέζικο δικαστήριο το οποίο όμως έδωσε 24 μήνες αναβολή πριν εκτελεστεί η απόφαση του. Οι γονείς της κοπέλας μέσω του δικηγόρου τους ζητούν να εκτελεστεί άμεσα η ποινή και η 29χρονη λεσβία νοσοκόμα να οδηγηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα.

 

Αρχική φωτό: Αρχείο

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30