search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:38
MENU CLOSE

Σπάνια εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή: Πώς είναι σήμερα ο αγαπημένος τραγουδιστής (Video)

26.07.2019 08:46
Σπάνια εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή: Πώς είναι σήμερα ο αγαπημένος τραγουδιστής (Video) - Media

 

Από τη στιγμή που αποσύρθηκε από το τραγούδι, κάθε του εμφάνιση αποτελεί είδηση.  Ο λόγος για τον Πασχάλη Τερζή, που αποχωρώντας από τα μουσικά δρώμενα στο απόγειο της καριέρας του, άφησε τους θαυμαστές του χωρίς νέα του.

Την Τετάρτη το απόγευμα, ο καλός του φίλος και συνθέτης Χρήστος Παπαδόπουλος τον επισκέφθηκε στη Χαλκιδική, εκεί όπου όλη η οικογένεια Τερζή απολαμβάνει κάθε χρόνο τις διακοπές της.

Με το μπουζούκι ανά χείρας, ο συνθέτης άρχισε να παίζει με τον αγαπημένο Πασχάλη Τερζή να ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες του Καζαντζίδη, του Αγγελόπουλου και του Διονυσίου.

Το σχετικό βίντεο ανήρτησε ο Χρήστος Παπαδόπουλος, αποδεικνύοντας -μεταξύ άλλων- ότι η φωνή του τραγουδιστή παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο, διαψεύδοντας όσα κατά καιρούς έχουν ακουστεί για εκείνον και την επιβαρυμένη υγεία του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:37