23/01/2019 02:28:33
7.2.2010

Ώρα για zapping

Εντάξει, βρε Βάσω,

* Έκαστος στο είδος του κι ο Λουμίδης στους καφέδες. Οι «Financial Times» παίρνουν στο κατόπι τον Γιώργο Παπανδρέου για να μάθουν αν η Ελλάδα καταφύγει στα Αραβικά Εμιράτα για οικονομική στήριξη και τα σαΐνια του Star κυκλώνουν το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη για να δουν πώς παρκάρει ο Λάτσιος στο υπόγειο γκαράζ. Με την όπισθεν ή μήπως με τη μούρη;

* Αν πάντως θες τη γνώμη μου, Βάσω, το καλύτερο παρκάρισμα ever γίνεται με τον ήχο. Όταν ακούσεις γκαπ ή, ακόμη καλύτερα, σκρααατς, τότε πάρ’ το αλλιώς και ίσιωνε. Για τ’ άλλα σιωπώ για να μην αναμιχθώ με την χλεμπουριά των καναλιών και της μπλογκόσφαιρας, που άλλο δεν κάνουν αυτές τις μέρες παρά το να φουσκώνουν το τίποτα και να το κάνουν σαν βαρέλι.

* Βαρέλι είπα και θυμήθηκα τις στρουμπουλές αστρολόγους που αυτό το διάστημα έχουν δουλειές με φούντες. Περνάνε τις γυάλινες σφαίρες τους με καθαριστικό και βετέξ προκειμένου να δουν καθαρότερα μέσα στη θολή εικόνα της τηλεοπτικής σκυλοπαρέας: Ποιο είναι το τρίτο πρόσωπο, πώς θα μοιραστούν τα περιουσιακά και τι θα γίνει με τη μάχη της εικόνας.

* Ως προς την τελευταία, μητέρα όλων των μαχών, έσπευσαν οι εκ του προχείρου σημειολόγοι να ερμηνεύσουν κατά τη φτωχή κρίση τους το πώς και το γιατί η Μενεγάκη φόρεσε σκούρο ρούχο στην πρώτη μετά Λάτσιον εκπομπή της, ωχού και δε με νοιάζει.

* Όσο για το μοίρασμα των περιουσιακών, εκεί είναι που δεν έχω καμία αμφιβολία, βρε Βάσω. Όχι μόνο γιατί είναι όλα γραμμένα πάνω σου, από το μίξερ μέχρι το mouse pad του υπολογιστή, αλλά γιατί προσωπικά δεν έχω την παραμικρή αξίωση άπαξ και το αποφασίσεις να μου αδειάσεις επιτέλους τη γωνιά. Πάρ’ το στεφάνι μας, πάρ’ το γεράνι μας και δίνε του μια ώρα αρχύτερα ν’ αδειάσει το οικόπεδο να έρθουν τα καινούργια.

* Στα οικόπεδα των ημερών να μην ξεχάσω να συμπεριλάβω το προνομιακό με θέα ανεμπόδιστη στον δημόσιο κορβανά που αφήνουν πίσω τους φεύγοντας οι Λυριτζής και Οικονόμου. Αυτό το φιλέτο ποιος θα το χτυπήσει; Κι αν ρωτάς για μένα, Βάσω, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Το ξέρεις δα πως είμαι χρόνια βετζετέριαν και, ως γνωστόν, βοσκάει καλύτερα όποιος βοσκάει τελευταίος, μπεεεε.

Η ποντικίνα των καναλιών

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.