search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:59
MENU CLOSE

«Ψήνεται» ανατροπή για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟΚ

27.07.2019 14:04
Στις 30 πιο καυτές έδρες του κόσμου το «Καραϊσκάκης» και η Τούμπα - Media

 

Τα τηλεοπτικά του ΠΑΟΚ συνεχίζουν να βρίσκονται στον… αέρα ύστερα από τα όσα έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες: τη μη αποδοχή της πρότασης της Nova ύψους 7,5 εκατ. ευρώ ανά σεζόν, την αναμονή για την ΕΡΤ και το «περίμενε» που επικρατεί μετά την αλλαγή της κυβέρνησης.

Φυσικά λύση υπάρχει: το «ομόσταυλο» Open, επίσης ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη. Εδώ και λίγο καιρό ακούγεται, αλλά και γράφεται, κατά κόρον ότι αν δεν βρεθεί λύση με την ΕΡΤ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα επιλέξει το Open. Αλλά τι έσοδα να φέρει;

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Sportday» στη σημερινή στήλη των media, η «υπόθεση Nova» δεν έχει τελειώσει για τον ΠΑΟΚ. Στην Κάντζα, που θα ανακοινώσουν από μέρα σε μέρα τον Παναθηναϊκό για δύο χρόνια, θέλουν και τον ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται ήδη πρόταση, για την οποία στην Τούμπα είναι ήδη ενήμεροι.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εισέπραττε περί τα 6,5 εκατ. από τη Nova, ανά έτος, τις προηγούμενες δύο σεζόν. Η πρόταση του συνδρομητικού για ανανέωση ήταν στα 7,5 εκατ. ευρώ αλλά προτιμήθηκαν τα 8,5 της ΕΡΤ. Από τη στιγμή που στο Ραδιομέγαρο ουδείς γνωρίζει τι ξημερώνει, έχει γίνει επαναπροσέγγιση των δύο πλευρών. Με ποσό που ίσως αγγίζει την προηγούμενη συμφωνία, ίσως και όχι…

Πηγή: dailymedia

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01