04/12/2020 16:26:47

Ο Κωστόπουλος άδειασε τον Τριαντάφυλλο: Αυτό που έκανες με τη Νατάσα ήταν αγένεια - Στο λέω και γω (Video)

Ο Κωστόπουλος άδειασε τον Τριαντάφυλλο: Αυτό που έκανες με τη Νατάσα ήταν αγένεια - Στο λέω και γω (Video) - Media

 

Τριαντάφυλλος, Νατάσα Θεοδωρίδου και Φαίη Σκορδά έχουν βρεθεί τελευταία σε μια ιδιαίτερη δημόσια κόντρα που ξεκίνησε από ένα story του τραγουδιστή στο Instagram, το οποίο κατέβασε ύστερα από λίγη ώρα. Ο χρόνος αυτός όμως ήταν αρκετός για να πάρει το θέμα δημοσιότητα και να γεννηθεί μια νέα κόντρα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Αψεγάδιαστη Νατάσα, ούτε μια ρυτίδα, μπράβο της, φυσικό το κορίτσι μας», έγραψε ο Τριαντάφυλλος για τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Το επόμενο πρωί η Φαίη Σκορδά ξέσπασε στον αέρα…Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής απάντησε στην παρουσιάστρια…

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Πέτρος Κωστόπουλος ρώτησε τον Τριαντάφυλλο γιατί έκανε αυτό το story για τη Νατάσα Θεοδωρίδου κι εκείνος ανέφερε τα εξής:

«Κάποιος που σου κάνει 4-5 CD, αυτός που σου γράφει τα τραγούδια τον ξέρει όλη η Ελλάδα, κάνετε μαζί ένα ντουέτο και γίνεσαι γνωστή στη νεολαία σε 2 ώρες, όταν σε καλούν σε μια εκπομπή για τα τραγούδια σου, αφού τη μισή καριέρα σου στην έχω γράψει εγώ! Και δεν με καλείς», είπε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος και συνέχισε ανεβάζοντας τους τόνους:

«Η κα Σκορδά με κράζει χωρίς να βάλει το story που ανέβασα… Δεν πειράζει, όμως, ο δικηγόρος ο δικός μου τα έχει φτιάξει ωραία τώρα. Εγώ ξέρω ότι όταν λες κάτι για κάποιον, βάζεις αυτό που έκανε. Θέλω να πω για την κα Σκορδά ότι δεν έχω ανάγκη την εκπομπή της. Μου έχει κάνει ποτέ καλό η κα Σκορδά για να μου κάνει τώρα ή θα με διαφημίσει; Οι μεγάλοι σταρ δεν κάνουν τέτοια πράγματα. Γι’ αυτό η κα Σκορδά δεν πρόκειται να γίνει ποτέ Ελένη Μενεγάκη, ούτε Ρούλα Κορομηλά. Δεν θα γίνει ποτέ! Δεν θα γίνει ποτέ! Αφού εγώ το κατέβασα, εσύ κα Σκορδά γιατί το ανέδειξες το θέμα; Πες μας γιατί το ανέδειξες»! 

Φαίνεται πως ο Τριαντάφυλλος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει μέσω της νομικής οδού…

Πηγή: zappit.gr

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.