search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:13
MENU CLOSE

Πώς θα πετύχουμε μαύρισμα χρησιμοποιώντας αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας

30.07.2019 07:08
Πώς θα πετύχουμε μαύρισμα χρησιμοποιώντας αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας - Media

 

Αυτό που επιθυμούμε όλοι τους καλοκαιρινούς μήνες είναι να έχουμε μαυρισμένη επιδερμίδα. Από την άλλη ωστόσο η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη, ακόμα και για τις ώρες που καθόμαστε στη σκιά.

Πολλοί αισθάνονται ότι δεν μπορούν να πετύχουν και τα δύο. Κι όμως υπάρχει ένας τρόπος για να αποκτήσουμε bronze επιδερμίδα, παρέχοντας παράλληλα στο δέρμα μας την απαραίτητη αντηλιακή προστασία.

Τις πρώτες εβδομάδες που ακόμα η επιδερμίδα μας είναι λευκή, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και μόνο αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας. Λίγες ημέρες αργότερα, που έχει σπάσει ελαφρώς το χρώμα μας, πριν βγούμε στον ήλιο, ιδανικά 30 λεπτά νωρίτερα εφαρμόζουμε σε σώμα και πρόσωπο αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας.

Όταν κάτσουμε για ηλιοθεραπεία, πάνω από την αντηλιακή κρέμα, εφαρμόζουμε λάδι μαυρίσματος.

Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνουμε σταδιακό και το πιο σημαντικό, ομοιόμορφο μαύρισμα, χωρίς να προκαλούμε βλάβες στο δέρμα μας.

Ανανεώνουμε αντηλιακό και λάδι ανά δύο ώρες, ενώ σε περίπτωση που ιδρώσουμε ή βραχούμε σε θάλασσα η πισίνα εφαρμόζουμε ξανά σε στεγνό, καθαρό δέρμα.

Εξίσου σημαντική είναι και η περιποίηση του δέρματος, μετά την ηλιοθεραπεία. Ένα προϊόν after sun μας βοηθάει να διατηρήσουμε το μαύρισμά μας, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Πηγή: jenny.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:12