search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:26
MENU CLOSE

Ο πρίγκιπας Κάρολος στην καινούργια ταινία του Τζέιμς Μποντ

05.08.2019 12:29
Ο πρίγκιπας Κάρολος στην καινούργια ταινία του Τζέιμς Μποντ - Media

 

Τελειωμό δεν έχουν οι εκπλήξεις αναφορικά με τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, που γέρνει στη δημοσιότητα το Εθνος, μέλος της βασιλικής οικογένειας έχει δεχθεί πρόταση προκειμένου να συμμετάσχει στο Bond 25.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας «The Independent» η πρόταση έγινε στον διάδοχο του θρόνου, τον πρίγκιπα Κάρολο.

Όπως προσθέτει το δημοσίευμα η ιδέα εκτιμάται ότι γεννήθηκε μετά την επίσκεψη του πρίγκιπα στα στούντιο Pinewood όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της ταινίας.

Εάν τελικά η πρόταση ισχύει και γίνει αποδεκτή δεν θα είναι ο πρώτος βασιλιάς που κάνει εμφάνιση με τον Βρετανό πράκτορα.

Το 2012 η βασίλισσα Ελισάβετ σε ένα κλιπ που γυρίστηκε για το άνοιγμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου συνοδεύονταν από τον Τζέιμς Μποντ – Ντάνιελ Κρεγκ.

Πάντως οι παραγωγοί της ταινίας έχουν έτοιμες τις εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που ο Κάρολος αρνηθεί το ρόλο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν αποφασίσει να ζητήσουν άδεια ώστε να συμμετάσχουν στην ταινία οι πρίγκιπες Ούλιαμ και Χάρι.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01