search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:21
MENU CLOSE

Λαμία: Ελεύθερος αφέθηκε ο 44χρονος που τραυμάτισε θανάσιμα 14χρονο ποδηλάτη

09.08.2019 16:22
Λαμία: Ελεύθερος αφέθηκε ο 44χρονος που τραυμάτισε θανάσιμα 14χρονο ποδηλάτη - Media

 

Ελεύθερος αφέθηκε ο 44 χρονος, που χθες τραυμάτισε θανάσιμα 14χρονο ποδηλάτη στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας, έξω από τη Λαμία.

Ο 44χρονος στις 4:30 περίπου το απόγευμα οδηγήθηκε στην Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Στις 5:15 ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος μετά από απόφαση της αντιεισαγγελέα μέχρι να οριστεί δικάσιμος. Σύμφωνα με την δικηγόρο του τα επίσημα αποτέλεσμα του αλκοτέστ θα ανακοινωθούν σε διάστημα ενός μήνα, ενώ ωστόσο ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, όπως αρχικά αναφέρθηκε σε πολλά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με όσα είναι γνωστά ο άνδρας οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα και φαίνεται πως είδε τα τρία αγόρια που έκαναν ποδήλατο την τελευταία στιγμή. Έκανε απότομο ελιγμό ώστε να αποφύγει τα παιδιά όμως αυτό δεν απέτρεψε την μοιραία σύγκρουση

Τα άλλα δύο αγόρια, ένα εκ των οποίων είναι δίδυμος αδελφός του θύματος, τραυματίστηκαν ελαφρά και είναι εκτός κινδύνου.

Τραγική ειρωνεία είναι πως οι γονείς του παιδιού γιατροί στο νοσοκομείο Λαμίας. Η μητέρα του μάλιστα είχε εφημερία την ώρα που διακομίστηκε ο γιος της, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες.

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από την τραγωδία. Κάτοικοι δήλωσαν πως ο δρόμος όπου έλαβε χώρα το δυστύχημα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος, καθώς έχει απότομες στροφές και δεν είναι καλά φωτισμένος.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01