search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:49
MENU CLOSE

Πέρασε, αλλά δεν άρεσε η ΑΕΚ – Με Τράμπζονσπορ στα πλέι οφ του Europa

15.08.2019 20:16
Πέρασε, αλλά δεν άρεσε η ΑΕΚ - Με Τράμπζονσπορ στα πλέι οφ του Europa - Media

 

Προβληματισμό και ανησυχία -παρόλο που σφράγισε την πρόκριση στα πλέι-οφ του Europa League- μοίρασε η ΑΕΚ.

Κάτι παραπάνω από αγνώριστη και γεμάτη ανασφάλειες, η «Ένωση» πρέπει να νιώθει τυχερή για το 1-1 με την Κραϊόβα στο άδειο ΟΑΚΑ.

Το γκολ του εξαιρετικού Μάνταλου (ο οποίος ήταν ο μόνος που διασώθηκε μαζί με τον Βράνιες) γλίτωσε την «Ένωση» ακόμα και από τον αποκλεισμό, αφού οι Ρουμάνοι ισοφάρισαν με τον Ιβάνοφ (63’) και έχασαν κραυγαλέες ευκαιρίες για να σκοράρουν περισσότερες φορές.

Κακό κοουτσάρισμα από τον Καρντόσο, που δεν μπόρεσε να αλλάξει τη «φουρτούνα» του δευτέρου ημιχρόνου και χρεώνεται την αδιανόητη επιμονή της ομάδας του στα ίδια λάθη.

Η Τράμπζονσπορ θα είναι η αντίπαλος της ΑΕΚ στα πλέι οφ του Europa League. H τουρκική ομάδα, μετά το 2-2 στην Τσέχια απέναντι στη Σπάρτα Πράγας, επικράτησε 2-1 μέσα στην έδρα της και πήρε την πρόκριση που τόσο πολύ ήθελε.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:43