search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:08
MENU CLOSE

Επέστρεψε στην Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «Αγνώριστος» σε παραλία των Σφακίων

17.08.2019 13:22
Επέστρεψε στην Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης - «Αγνώριστος» σε παραλία των Σφακίων - Media

 

Με ένα σακίδιο στον ώμο, καπέλο, αθλητικά παπούτσια και αξύριστος πέρασε σχεδόν απαρατήρητος από τον κόσμο και φάνηκε να απολαμβάνει ιδιαίτερα τις διακοπές του.

Στιγμές ανάπαυλας στα Χανιά και αυτό το Σαββατοκύριακο για τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, από τις τελευταίες ίσως του φετινού καλοκαιριού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του βρέθηκε το Σάββατο στη νότια πλευρά του νησιού, στην πασίγνωστη για την απαράμιλλη ομορφιά της παραλία των Μαρμάρων στα Σφακιά, μια  μικρή παραλία με βοτσαλάκι και καταγάλανα νερά που σχηματίζεται στην έξοδο του φαραγγιού της Αράδαινας.

Με ένα σακίδιο στον ώμο, καπέλο, αθλητικά παπούτσια και αξύριστος πέρασε σχεδόν απαρατήρητος από τον κόσμο και φάνηκε να απολαμβάνει ιδιαίτερα τις διακοπές του στα Σφακιά.

Πηγή: flashnews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:08