search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:27
MENU CLOSE

Συνάντηση Μηταράκη – ΕΔΟΕΑΠ

20.08.2019 19:26
Συνάντηση Μηταράκη - ΕΔΟΕΑΠ  - Media

 

Συνάντηση πραγματοποίησε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Νότης Μηταράκης, με το προεδρείο του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφαλίσεως και Περιθάλψεως (ΕΔΟΕΑΠ).

Ο κ. Μηταράκης ενημερώθηκε σχετικά με τα ασφαλιστικά και εργασιακά θέματα του φορέα, ενώ τονίστηκε η ανάγκη θωράκισης του ασφαλιστικού καθεστώτος των δημοσιογράφων, καθώς και η ανάγκη στήριξης και διασφάλισης του ταμείου του κλάδου.

Ο υφυπουργός Εργασίας, παρουσίασε σε γενικές γραμμές το σχέδιο για τις επικουρικές συντάξεις και αναφέρθηκε στο πώς θα προσαρμοστεί ο φορέας στις αλλαγές αυτές. Τέλος, ο κ. Μηταράκης υπογράμμισε: «βρισκόμαστε σε αναμονή της δικαστικής απόφασης για το ζήτημα της ειδικής εισφοράς του 2% επί του κύκλου των εργασιών των επιχειρήσεων του κλάδου, απόφαση η οποία επηρεάζει τη λειτουργία του ταμείου».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30