search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:41
MENU CLOSE

Γεωργιάδης: Μέχρι τη Δευτέρα οι υπουργικές αποφάσεις για το Ελληνικό

24.08.2019 11:45
Γεωργιάδης: Μέχρι τη Δευτέρα οι υπουργικές αποφάσεις για το Ελληνικό - Media

 

Για την απεμπλοκή του Ελληνικού μιλάει, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξή του στα «Νέα Σαββατοκύριακο» ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης, «σήμερα Σάββατο συνεδριάζει το Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης για να εγκρίνει το σύνολο των Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων. Αυτές αφορούν τις ζώνες πολεοδόμησης, τους κοινόχρηστους χώρους, τους όρους δόμησης του καζίνου και τη διαχείρηση των αρχαίων και των μνημονίων. Εφόσον αυτό το τελευταίο βήμα λήξει ομαλά, μέχρι τη Δευτέρα όλες (σ.σ. οι αποφάσεις) θα έχουν εκδοθεί».

Ο κ. Γεωργιάδης στη συνέντευξή του μιλώντας για το πολυνομοσχέδιο για την απλοποίηση αδειοδοτικών διαδικασιών σε επενδύσεις δηλώνει: «Τη Δευτέρα δίνεται σε διαβούλευση. Είναι ένα διυπουργικό αναπτυξιακό νομοσχέδιο. Έχει διατάξεις και του Υπουργείου Ανάπτυξης και συναρμοδίων υπουργείων. Όλες συγκλίνουν στην ίδια κατεύθυνση της ανάπτυξης. Όσον αφορά το Υπουργείο Ανάπτυξης, προβλέπει την επιτάχυνση των αδειοδοτικών διαδικασιών, την επιτάχυνση του outsourcing, των αξιολογήσεων των επενδυτικών προτάσεων στον αναπτυξιακό νόμο, την επιτάχυνση της διαδικασίας του ΓΕΜΗ και περιλαμβάνει και διατάξεις σχετικά με τον πτωχευτικό κώδικα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:41