search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:09
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Πώς τα πήγαν «Σήμερα» και «Αταίριαστοι»

27.08.2019 11:51
Τηλεθέαση: Πώς τα πήγαν «Σήμερα» και «Αταίριαστοι» - Media

 

Πρώτη μέρα που η ενημέρωση τα πρωινά επέστρεψε στους κανονικούς της ρυθμούς στον ΣΚΑΙ. Τι τηλεθέαση έκαναν «Σήμερα» και «Αταίριαστοι» στην πρεμιέρα;

Ποδαρικό για τη νέα σεζόν, που στον ΣΚΑΙ αναμένεται ανατρεπτική με νέες σειρές, καινούρια τηλεοπτικά προγράμματα, αλλά και την έλευση παλιών γνώριμων της τηλεόραση (όπως ο Γιώργος Λιάγκας, έκαναν οι πολύ πρωινές ενημερωτικές εκπομπές. Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου εαν την πρώτη καλημέρα στις 06.00 το πρωί και το τηλεοπτικό κοινό ήταν εκεί για να τους προϋπαντήσει.

 

Κόντρα τηλεθέασης με το καλημέρα για τους «Αταίριαστους»

Έτσι, το πρωινό του ALPHA έδειξε σημαντική αντίσταση στην πρεμιέρα των «Αταίριαστων», του Γιάννη Ντσούνο και του Χρήστου Κούτρα. Η εκπομπή του ΣΚΑΙ κέρδισε την πρωτιά στο άνοιγμα; και παρέμεινα μπροστά ως τις 11.00. Στο σύνολο ημέρας οι δύο εκπομπές αναδείχτηκαν ισόπαλες με ποσοστό 16,3% για τον ALPHA και 16,2% για τον ΣΚΑΙ.

Το τηλεοπτικό τοπίο βέβαια είναι πολύ νωρίς για να ξεκαθαρίσει. Αρχικά, η πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ είναι η μοναδική που επέστρεψε από τις καλοκαιρινές διακοπές. Έτσι, οι Οικονόμου – Αναστασοπούλου θα έχουν να ανταγωνιστούν τον Γιώργο Παπαδάκη, ενώ μετά τις 09.00 μπαίνουν στο χορό της τηλεθέασης οι ψυχαγωγικές εκπομπές σε ALPHA, STAR και ANT1 που συχνά τερματίζουν πρώτες στα δυναμικά κοινά.

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:08