search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 05:42
MENU CLOSE

Στη φυλακή η δασκάλα που υποσχέθηκε στριπτίζ σε 15χρονο μαθητή της

04.09.2019 08:00
Στη φυλακή η δασκάλα που υποσχέθηκε στριπτίζ σε 15χρονο μαθητή της  - Media

 

Στη φυλακή οδηγήθηκε μια δασκάλα από το Λίβερπουλ όπου θα παραμείνει για τα δυο επόμενα χρόνια, κατηγορούμενη για αποπλάνηση ανηλίκου.

Ο λόγος για τη 43χρονη Lydia Beattie-Milligan η οποία υποσχέθηκε στριπτίζ σε 15χρονο μαθητή της και δεν μπόρεσε να πείσει το δικαστήριο με τους ισχυρισμούς της περί του αντιθέτου.

Οπως έγινε γνωστό, η καθηγήτρια από το Λίβερπουλ είχε κλείσει ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για να βρεθεί με τον 15χρονο μαθητή, με τον δικαστή Gary Woodhall να τονίζει: «Είναι ξεκάθαρο οτι νιώθατε μία έλξη για το συγκεκριμένο αγόρι. Αλλάξατε μέχρι και τον τρόπο που ντυνόσασταν στην δουλειά».

Μάλιστα, η 43χρονη δασκάλα φέρεται να είχε πει σε συνάδελφό της ότι θα περιποιηθεί το σώμα της προκειμένου να δείχνει ωραία όταν θα κάνει στριπτίζ στον 15χρονο.

Ωστόσο, η ίδια αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι τα μηνύματα που αποκαλύφθηκαν ήθελε να τα στείλει σε συνάδελφό της με τον οποίο διατηρούσε σχέση και όχι στον 15χρονο μαθητή της.

Σημειώνεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, ο άνδρας της εν λόγω δασκάλας ήταν παρών, ακούγοντας έκπληκτος όλες τις αποκαλύψεις για τη σύζυγό του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46