search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:40
MENU CLOSE

O Χρυσοχοΐδης θέλει «εδώ και τώρα» σύλληψη του Β. Παλαιοκώστα: «Θέμα τιμής για το αίμα του Υπασπιστή μου»!

05.09.2019 07:38
O Χρυσοχοΐδης θέλει «εδώ και τώρα» σύλληψη του Β. Παλαιοκώστα: «Θέμα τιμής για το αίμα του Υπασπιστή μου»! - Media

 

Εντολή να τεθεί σε προτεραιότητα η σύλληψη του Βασίλη Παλαιοκώστα φέρεται να έχει δώσει στα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.  «Συλλάβετε τον Παλαιοκώστα. Είναι θέμα τιμής για το αίμα του Υπασπιστή μου Γιώργου Βασιλάκη». Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ο Μιχ. Χρυσοχοίδης σε σύσκεψη που είχε πριν από μερικές ημέρες με τα έμπειρα στελέχη τις Αντιτρομοκρατικής που έχουν χρόνια θητεία και εμπειρία στην συγκεκριμένη υπηρεσία, τους ζήτησε επιτακτικά μια από τις προτεραιότητες τους να γίνει ο εντοπισμός και η σύλληψη του… «μετρ των αποδράσεων».

Προαφανώς η επιμονή του κ. Χρυσοχοΐδη στο συγκεκριμένο πρόσωπο έγκειται και στο γεγονός της δολοφονίας του υπασπιστή του, Γιώργου Βασιλάκη, στον 7ο όροφο του Υπουργείου στην Λεωφόρο Κατεχάκη.

Για όσους δε θυμούνται την υπόθεση, να θυμίσουμ ότι ο τότε υπασπιστής του σημερινού Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, είχε σκοτωθεί όταν άνοιξε φάκελο που προορίζονταν για τον κ. Χρυσοχοΐδη, με αποτέλεσμα να εκραγεί εκρηκτικός μηχανισμός που ήταν τοποθετημένος και συνδεσμολογημένος στο εσωτερικό του.

Το ημερολόγιο εκείνο το απόγευμα που ταρακουνήθηκε ο έβδομος όροφος του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης από την ισχυρή έκρηξη και τις τελευταίες κραυγές του υπασπιστή του Υπουργού, έδειχνε 24 Ιουνίου 2010.

Λίγες ημέρες μετά και ενώ ο υπασπιστής του κ. Χρυσοχοΐδη είχε ταφεί στη ιδιαίτερη πατρίδα του, οι ειδικοί των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ, με την χρήση ειδικών χημικών, κατάφεραν να απομονώσουν δακτυλικό αποτύπωμα πάνω σ’ ένα χαρτί του επίμαχου φακέλου.

Το αποτύπωμα, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην ΕΛ.ΑΣ, ανήκει στον Βασίλη Παλαιοκώστα. Οι πληροφορίες τότε ανέφεραν πως άλλος κατασκεύασε την βόμβα και ο Βασίλης Παλαιοκώστας την μετέφερε και την ταχυδρόμησε.

Πάντως, ο καταζητούμενος Βασίλης Παλαιοκώστας στο βιβλίο του που κυκλοφόρησε πρόσφατα αρνείται ότι έχει την οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση: «Σε ένα φάκελο που ποτέ δεν είδα, ποτέ δεν έπιασα, ποτέ δεν ταχυδρόμησα, η αστυνομία εντόπισε ολόκληρο παλαμικό μου αποτύπωμα !!!», αναφέρει χαρακτηριστικά στο βιβλίο του ο Έλληνας «φαντομάς».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξετάζεται με σοβαρότητα το ενδεχόμενο να αυξηθεί η επικήρυξη για τον «Φαντομά», η οποία έχει ήδη φτάσει το ένα εκατομμύριο ευρώ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01