search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:07
MENU CLOSE

Πέθανε προσπαθώντας να αντιγράψει όσα είδε στις «50 Αποχρώσεις του Γκρι»

06.09.2019 12:57
Πέθανε προσπαθώντας να αντιγράψει όσα είδε στις «50 Αποχρώσεις του Γκρι» - Media

 

Νεκρός βρέθηκε ο 37χρονος Philip Walker, από την μητέρα του στο σπίτι που διέμεναν, όταν έπειτα από ένα τραγικό λάθος του 37χρονου, αυτοστραγγαλίστηκε στη διάρκεια ενός σεξουαλικού «παιχνιδιού» που είδε στην πασίγνωστη ταινία «50 Αποχρώσεις του Γκρι».

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Walker βρέθηκε κρεμασμένος από την μητέρα του στο δωμάτιο του ενώ λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του, οι γονείς του, αδειάζοντας το δωμάτιο του, ήρθαν αντιμέτωποι με ευρήματα που δεν περίμεναν… να δουν.

Εντόπισαν συγκεκριμένα σεξουαλικά βοηθήματα, άδεια μπουκάλια λιπαντικού, πορνογραφικό υλικό, ένα επιτραπέζιο παιχνίδι των «50 Αποχρώσεων του Γκρι» καθώς και ένα βιβλίο με σχέδια και γραπτά του ίδιου, επίσης πορνογραφικού χαρακτήρα.

Οι αστυνομικές αρχές υποστηρίζουν πως δεν έχουν εντοπιστεί στοιχεία για να χαρακτηριστεί ο θάνατος του 37χρονου ως «αυτοκτονία» αλλά κάνουν λόγο περισσότερο για ένα τραγικό ατύχημα, αφού ο Walker κατέληξε κατόπιν ασφυξίας που προήλθε από ερωτική αυτοϊκανοποίηση.

in.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:07