search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:52
MENU CLOSE

Άρης για Γκάλη: Δυο χρόνια από τότε που πέρασε στο πάνθεον της ιστορίας (Photo)

08.09.2019 09:10
Άρης για Γκάλη: Δυο χρόνια από τότε που πέρασε στο πάνθεον της ιστορίας (Photo) - Media

 

Σαν σήμερα το 2017, στις 8 Σεπτεμβρίου, ο Νίκος Γκάλης μπήκε στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame, γράφοντας ιστορία ως ο μοναδικός Έλληνας που έχει πετύχει τέτοια διάκριση στο παγκόσμιο μπάσκετ.

Η ΚΑΕ Άρης, με ανάρτησή της, αποθεώνει τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ και θυμίζει πως ο λόγος που εκφώνησε είχε συγκινήσει άπαντες.

Η ανάρτηση της ΚΑΕ στο Facebook

Δυο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την είσοδο του Νίκου Γκάλη στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame, ως μέλος της τάξης του 2017. Στη διάρκεια ειδικής τελετής που έγινε στο «Symphony Hall» του Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης στις 8 Σεπτεμβρίου, ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών πέρασε στο πάνθεον της ιστορίας του παγκοσμίου μπάσκετ. Ο λόγος που εκφώνησε ήταν συγκλονιστικός, αναγκάζοντας άπαντες να τον χειροκροτήσουν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01