search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:09
MENU CLOSE

GNTM: Η 21χρονη με αλωπεκία που ήρθε να σπάσει τα πρότυπα ομορφιάς – Η συγκίνηση στο πλατό (Video)

09.09.2019 10:25
GNTM: Η 21χρονη με αλωπεκία που ήρθε να σπάσει τα πρότυπα ομορφιάς - Η συγκίνηση στο πλατό (Video) - Media

 

Η 21χρονη Λυδία πήγε στο GNTM προκειμένου να διεκδικήσει μια θέση στο ριάλιτι μόδας του Star.

Το νεαρό μοντέλο που πάσχει από αλωπεκία από τα 11 της χρόνια έδωσε μαθήματα δύναμης και θάρρους, προκαλώντας τη συγκίνηση και τον θαυμασμό τόσο των κριτών όσο και των τηλεθεατών που με σχόλια και tweets την αποθέωσαν στο διαδίκτυο.

Μεταξύ άλλων, η Λυδία είπε ότι παρόλο που τα πρώτα χρόνια φορούσε περούκα, στο Γυμνάσιο την πέταξε μόνη της και έκτοτε νιώθει δυνατή και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Η 21χρονη επιθυμεί να διαγράψει τη δική της πορεία στον χώρο του μόντελινγκ και συνάμα να «σπάσει» τα σημερινά πρότυπα ομορφιάς, περνώντας το μήνυμα ότι όμορφη είσαι όταν δέχεσαι τον εαυτό σου όπως είναι και όταν η εμφάνισή σου συνοδεύεται από μια ισχυρή προσωπικότητα.

Επιπλέον, η Λυδία -μέσα από τη συμμετοχή της- επιθυμεί, όπως τόνισε, να «δώσει δύναμη και σε άλλα κορίτσια που έχουν την ίδια πάθηση με εκείνη, όπως και σε οποιονδήποτε άλλον»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:08