24/02/2020 00:38:34

Δίδυμες αλλάζουν θέση και κάνει η μια σεξ με τον φίλο της άλλης χωρίς οι εραστές να το καταλάβουν (Photos/Video)

Δίδυμες αλλάζουν θέση και κάνει η μια σεξ με τον φίλο της άλλης χωρίς οι εραστές να το καταλάβουν (Photos/Video) - Media

 

Η Σάμερ και η Έντεν είναι και οι δυο 23 ετών. Είναι δίδυμα αδέλφια και μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερού. Οι ομοιότητες τους είναι τόσες πολλές που έχουν ακόμη και τα ίδια σημάδια στα ίδια σημεία στο κορμί τους.

Η Σάμερ και η Εντεν λένε ότι θέλουν να βρουν τον πραγματικό έρωτα της ζωής τους και για το λόγο αυτό σκαρφίστηκαν το εξής προκειμένου να γευτούν περισσότερους εραστές για να βρουν τον έρωτα τους: Ύστερα από λίγο καιρό που βγαίνουν με κάποιον, αλλάζουν θέση η μια με την άλλη για να τον δοκιμάσουν και οι δυο. Φυσικά κανείς δεν αντιλαμβάνεται το παραμικρό.

Δηλαδή μπορεί τη μια μέρα η Σάμερ να βγει με ένα αγόρι, την επόμενη μέρα στο επόμενο ραντεβού, τη θέση της θα πάρει η Έντεν. Και το ανάποδο.

Αυτό το «χούι» τους αποφάσισαν να το εξελίξουν και σύντομα θα πάρουν μέρος στο ριάλιτι σόου 5StAR's Undercover Twins. Ποια είναι η υπόθεση του σόου; Μα αυτή ακριβώς που γνωρίζουν να κάνουν καλά οι Σάμερ και η Έντεν. Να ξεγελάσουν 8 άνδρες από το σόου και εκείνοι να μην αναγνωρίσουν εάν πάνε με τη μια ή την άλλη.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.