search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:07
MENU CLOSE

Αυστραλία: Συνελήφθη ο βασικός ύποπτος για την άγρια δολοφονία της 26χρονης Ιόλης

10.09.2019 09:50
Αυστραλία: Συνελήφθη ο βασικός ύποπτος για την άγρια δολοφονία της 26χρονης Ιόλης - Media

 

Στη σύλληψη του βασικού ύποπτου για την δολοφονία της 26χρονης Ελληνοκύπριας Ιόλης Χατζηλύρα η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα σε θάμνους σε πάρκο στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, προχώρησε η αστυνομία.

Ο 34χρονος Μπράντλεϊ Έντουαρντς όπως είναι το όνομά του διευκρινίστηκε ότι συνελήφθη μετά από πληροφορία που έδωσαν πολίτες στις αρχές.

Η σορός της Ιόλης Χατζηλύρα είχε βρεθεί γεμάτη αίματα και μώλωπες από δημοτικούς υπαλλήλους στις 4 Σεπτεμβρίου.

«Η αστυνομία αντιμετωπίζει αυτό τον θάνατο ως ύποπτο και ως πιθανή δολοφονία. Δεν γνωρίζουμε πως η Ιόλη ήρθε στο πάρκο, με ποιον ήταν και πως πήγε εκεί», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Κουίνσλαντ, Τιμ Τρεσάιζ.

Η αστυνομία θεωρεί πως η Ιόλη δολοφονήθηκε καθώς βρέθηκε με σκισμένα ρούχα ενώ αιμορραγούσε και είχε μελανιές στο σώμα της.

«Είναι μία καλή οικογένεια. Προφανώς έχουν πληγωθεί πολύ από αυτόν το θάνατο και η αστυνομία κάνει ότι μπορεί για να τους ανακουφίσει», ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:03