21/01/2021 07:21:52

Ο Mr Monopoly αντικαταστάθηκε από την... ανιψιά του

Ο Mr Monopoly αντικαταστάθηκε από την... ανιψιά του - Media

 

Η φιγούρα του Mr Monopoly είναι από τις πλέον χαρακτηριστικές στα επιτραπέζια παιχνίδια. Ηρθε όμως η ώρα να βρεθεί και... αντικαταστάτριά του, καθώς η εταιρία που κατασκευάζει το παιχνίδι, προχωρά στην πώληση επιτραπέζιων με την... «κυρία Monopoly».

Μάλιστα, στη σειρά επιτραπέζιων που θα βγουν με την φιγούρα της «κυρίας Monopoly», αντί για σπίτια και οικόπεδα, οι παίκτες θα αγοράζουν αγαθά και γυναικείες εφευρέσεις, όπως για παράδειγμα το WiFi, αλλά και άλλα αγαθά. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη παρτίδα που από αυτόν τον μήνα διατίθεται σε ορισμένες χώρες, οι γυναίκες παίκτριες θα ξεκινούν με 240 δολάρια και οι άνδρες με 200. Αυτό, γιατί θέλουν να αναδείξουν την αναντιστοιχία στους μισθούς ανδρών και γυναικών παγκοσμίως.

Όπως αναφέρει το iefimerida, η «κυρία Μονόπολη» εμφανίζεται στο παιχνίδι με μια κούπα καφέ στο χέρι. Ηδη αυτό διατίθεται σε ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία, Καναδά, Βέλγιο και Αυστραλία. Είναι άλλη μια ειδική έκδοση, όπως αυτές που κυκλοφόρησαν για το Game of Thrones, το Star Wars κ.α.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.