search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:53
MENU CLOSE

Πώς βγάζει 50.000 ευρώ στο Youtube μια φοιτήτρια (Videos)

16.09.2019 17:50
Πώς βγάζει 50.000 ευρώ στο Youtube μια φοιτήτρια (Videos) - Media

 

Γίνονται όλο και πιο δημοφιλή τα βίντεο ASMR στο Youtube. Το ASMR είναι η αίσθηση μουδιάσματος στο δέρμα, που ξεκινά από το τριχωτό της κεφαλής και κινείται προς τα κάτω.

Η αίσθηση αυτή φέρνει χαλάρωση, έτσι αρκετοί χρήστες του Youtube προσπαθούν να την προκαλέσουν χρησιμοποιώντας χαλαρωτικούς ήχους.

Αρκετοί έχουν καταφέρει να βγάλουν πολλά χρήματα από τα ASMR βίντεο που φτιάχνουν, ειδικά εκείνοι που έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς.

Μία από αυτούς είναι και η Lottie Fellows.

Η 20χρονη Βρετανίδα, φοιτήτρια λογιστικής και οικονομικών στο πανεπιστήμιο του Μπαθ, βγάζει 50.000 ευρώ τον χρόνο από τα βίντεο SMR που φτιάχνει κι αναρτά στο κανάλι της στο Youtube. Kάθε βίντεό της έχει πάνω από 245.000 θεάσεις, ενώ η ίδια μιλά για το πώς το ξεκίνησε: «Θυμάμαι, στο σχολείο, κάποια στιγμή ο δάσκαλος διάβαζε κάτι ήρεμα στην τάξη. Τα λεγόμενά του και οι ήχοι του ξεφυλλίσματος των σελίδων του βιβλίου, μου προκάλεσαν μια ανατριχίλα στο κεφάλι και ήθελα να κοιμηθώ».

«Ανακάλυψα το online ASMR το 2018. Είχε ακούσει η μητέρα μου να μιλά για αυτό στο ραδιόφωνο και μου το πρότεινε, αφού πάντα είχα θέμα με τον ύπνο. Θυμάμαι να ψάχνω στο YouTue βιντεάκια. Αρχικά σκέφτηκα ότι είναι περίεργο και αστείο. Αλλά, αφού το παρακολούθησα για λίγα λεπτά, συνειδητοποίησα ότι με είχε χαλαρώσει τρομερά. Έχω κολλήσει από τότε», πρόσθεσε.

Έτσι, έφτιαξε το δικό της κανάλι τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Στα βίντεό της, η Lottie ψιθυρίζει φράσεις όπως «γεια σου, αγάπη μου», ενώ υποδύεται και ρόλους (ως γιατρός, για παράδειγμα), για να δώσει μια πιο «προσωπική» αίσθηση στον θεατή.

Ωστόσο, αρκετοί χρήστες του Youtube παρερμηνεύουν τα βίντεό της και τα χαρακτηρίζουν σεξουαλικά. «Όταν οι άνθρωποι λένε ότι το ASMR είναι σεξουαλικό, απαντώ με το επιχείρημα ότι οτιδήποτε μπορεί να γίνει σεξουαλικό. Μπορώ να καταλάβω γιατί οι ψίθυροι μπορούν να παρερμηνευθούν ως σεξουαλικοί. Αλλά με ενοχλεί, γιατί οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να απορρίψουν το ASMR ως παράξενο και σεξουαλικό, όταν στην πραγματικότητα βοηθά σοβαρά τόσους πολλούς ανθρώπους! Σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχει τίποτα σεξουαλικό στο ASMR. Είναι παραπλανητικό κάτι τέτοιο», επισήμανε η Lottie Fellows.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01