25/05/2020 22:01:55

Η Εισαγγελία Διαφθοράς διαψεύδει: Δεν κατέθεσαν σε... γιάφκα οι προστατευόμενοι μάρτυρες της Novartis

Η Εισαγγελία Διαφθοράς διαψεύδει: Δεν κατέθεσαν σε... γιάφκα οι προστατευόμενοι μάρτυρες της Novartis - Media
 
Σε διάψευση δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο για «γιάφκα» στην οποία κατέθεσαν οι προστατευόμενοι μάρτυρες της υπόθεσης Novartis προχώρησε η Εισαγγελία Διαφθοράς
 
Πηγές της Εισαγγελίας τόνισαν ότι επρόκειτο για διαμέρισμα μισθωμένο από την Ασφάλεια για τις καταθέσεις προστατευόμενων μαρτύρων και όχι «γιάφκα», όπως εμφανίστηκε σε δημοσιεύματα του Τύπου, ήταν ο χώρος κοντά στη Πλατεία Μαβίλη, όπου έγιναν ορισμένες μόνον καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων για την υπόθεση Novartis.
 
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το εν λόγω διαμέρισμα χρησιμοποιήθηκε για κάποιες καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων στην υπόθεση της Novartis, αλλά δεν έγιναν όλες εκεί, διότι στη συνέχεια ξενοικίαστηκε ελλείψει χρημάτων και οι μάρτυρες αυτοί κατέθεσαν στην Ασφάλεια.
 
Παράλληλα, σύμφωνα με την «Καθημερινή», οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η ανεύρεση του εν λόγω χώρου είναι αρμοδιότητα όχι της Εισαγγελίας Διαφθοράς αλλά της Ασφάλειας, και πρόσθεσαν ότι κάποιες καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων για την Novartis, δόθηκαν και στην Εισαγγελία, πριν οι εν λόγω μάρτυρες υπαχθούν σε καθεστώς προστασίας.
 
Πληροφορίες: newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.