search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:35
MENU CLOSE

Η απόλυτη μουσική βραδιά: Ρουβάς, Παπαρίζου, Φουρέιρα στις 22.9 στο Markopoulo Park

19.09.2019 11:09
Ρουβάς: Δημόσια συγγνώμη για την ανάρτηση με τη Mercedes στο Ηρώδειο (photo) - Media

 

Όλοι οι δρόμοι την ερχόμενη Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου οδηγούν στον Ιππόδρομο Αθηνών, Markopoulo Park, όπου ο ΟΠΑΠ παρουσιάζει το μεγαλύτερο μουσικό event της χρονιάς. Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου και Ελένη Φουρέιρα, μαζί για πρώτη φορά επί σκηνής, θα δώσουν τον ρυθμό στην πιο μελωδική και χορευτική συναυλία του φθινοπώρου. Τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, νέα επιτυχίες, χορευτικά hit και μουσικές εκπλήξεις θα συνθέσουν ένα τρίωρο live, το οποίο θα ξεκινήσει λίγο πριν τις 20:00 με το μουσικό συγκρότημα Αlcatrash.

Οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 18:30. Τα εισιτήρια για το All Stars Concert κοστίζουν 5 ευρώ και η προπώληση πραγματοποιείται μέσω ticketmaster.

Ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει το έργο του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Εύκολη πρόσβαση με ΙΧ, δωρεάν μεταφορά

Το Markopoulo Park απέχει μόλις 30 λεπτά από την Αθήνα και διαθέτει δωρεάν parking 5.000 θέσεων.

Για όσους δεν έχουν αυτοκίνητο, την ημέρα της συναυλίας, από τις 16:30 μέχρι και τις 19:30 θα πραγματοποιούνται δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων με προορισμό το Markopoulo Park από τον σταθμό μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και τον σταθμό προαστιακού «Κορωπί». Όσοι επιθυμούν να κλείσουν θέση στα δωρεάν λεωφορεία, πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή εδώ συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

Από το μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» θα αναχωρούν λεωφορεία κάθε 15 λεπτά και από τον προαστιακό στο Κορωπί κάθε 30 λεπτά. Τα δρομολόγια επιστροφής όλων των λεωφορείων θα πραγματοποιηθούν αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας.

Το τελευταίο δρομολόγιο από τον σταθμό μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» αναχωρεί στις 23:35 και από τον σταθμό προαστιακού «Κορωπί» στις 23:59.

Για τον προαστιακό σταθμό «Κορωπί» ισχύει το εισιτήριο απλής μετάβασης αξίας 1,40€.

Markopoulo Park | Διεύθυνση: Στησαγόρα & Ελπίδος, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, θέση Μερέντα

Οδηγίες πρόσβασης: https://goo.gl/maps/4FdDLKZr9391ZpGk7

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:35