search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:48
MENU CLOSE

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έρχεται ο καιρός που θα απαντήσω -Έχει ξεφύγει και πρέπει να μπει στη θέση της (Video)

23.09.2019 06:43
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έρχεται ο καιρός που θα απαντήσω -Έχει ξεφύγει και πρέπει να μπει στη θέση της (Video) - Media

 

Λίγο μετά την «κόντρα» που παρακολουθήσαμε ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιάγκα με αφορμή τον παρουσιαστή του «The Voice», ο Γρηγόρης αναφέρεται σε ένα ακόμη πρόσωπο για το οποίο όπως ο ίδιος τονίζει «έχει ξεφύγει και θα πρέπει να μπει στη θέση της».

«Ακούω διάφορες μπούρδες. Έρχεται ο καιρός που θα απαντήσω. Μπορώ να σου πω ότι έκανα και τον μαλ…α μια ζωή. Άκουγα, άκουγα, άκουγα… το καλό παιδί που άκουγε. Τώρα όμως, υπάρχει ένα πρόσωπο που έχει λίγο ξεφύγει και θα πρέπει να μπει στη θέση της!», είπε χαρακτηριστικά χωρίς, ωστόσο, να κατονομάζει το πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δε θέλησε να κάνει κάποια δήλωση για την κόντρα αυτή στην κάμερα του Happy Day, ωστόσο, επέλεξε να μιλήσει μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής.

Σημειώνεται ότι θέση στη συγκεκριμένη κόντρα είχε και πάρει και η Φαίη Σκορδά μέσω της εκπομπής της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:48