search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:20
MENU CLOSE

Γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης ισχυρίζεται εμμέσως ότι ο Τραμπ δεν είχε προγραμματίσει συνάντηση με Μητσοτάκη

25.09.2019 11:11
Ακυρώνεται η επίσκεψη Μητσοτάκη στο Παρίσι - Media

 

Ως… παράπλευτη απώλεια μπορεί να χαρακτηριστεί η ακύρωση της συνάντησης Μητσοτάκη -Τραμπ στο περιθώριο της Γ.Σ. του ΟΗΕ, λόγω των κλυδωνισμών από την απόφαση για αποπομπή του Τραμπ.

Ωστοσο, κάποιοι, μεταξύ αυτών και ο κ. Αποστόλης Ζουπανιώτης, που ζει στην Αμερική, και είναι εκδότης εφημερίδας και ανταποκριτής της Καθημερινής-Κύπρου, δηλώνουν ότι δεν υπήρχε καμία προγραμματισμένη συνάντηση. 

Ο κ. Ζουπανιώτης γράφει ότι οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι στις ΗΠΑ είναι πολύ τυπικοί σχετικά με το πρωτόκολλο και ότι σύμφωνα με αυτό οι μη επίσημες συναντήσεις του Προέδρου των ΗΠΑ δεν ανακοινώνονται από τον Λευκό Οίκο. Οι επαφές Τραμπ με Μητσοτάκη, Ερντογάν και άλλους ηγέτες στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ήταν ανεπίσημες και άρα είναι λογικό το ότι δεν είχαν συμπεριληφθεί στο επίσημο πρόγραμμα του κ. Τραμπ. 

Δείτε την ανάρτησή του δημοσιογράφου: 

Να ξεκαθαρίσουμε ότι καμία συνάντηση του προέδρου Τραμπ που ήταν στο πρόγραμμα του δεν ακυρώθηκε. Αν ακυρώθηκαν άλλες που ήταν εκτός προγράμματος και θα γίνονταν στο περιθώριο της δεξίωσης, δεν το λέει ο Λευκός Οίκος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01