search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:08
MENU CLOSE

Συγκλονίζει η Ιρανή του GNTM: «Ήρθα στην Ελλάδα μέσα σε ένα σακί με πατάτες» (Video)

25.09.2019 11:25
Συγκλονίζει η Ιρανή του GNTM: «Ήρθα στην Ελλάδα μέσα σε ένα σακί με πατάτες» (Video) - Media

 

Με ύψος 1,86, η Ιρανή Μπίτα αποτελεί το πιο ψηλό κορίτσι που πέρασε από το GNTM, κάτι που, ωστόσο, θεωρείται απαγορευτικό για μια καριέρα στο μόντελινγκ.

Η Μπίτα που τα τελευταία χρόνια ζει στην Ελλάδα μίλησε στο «Πρωινό» τόσο για την εμπειρία της στο ριάλιτι μόδας όσο και για τις δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή της ως πρόσφυγας σε μια ξένη χώρα.

«Θυμάμαι ότι ήρθα στην Ελλάδα μέσα σε ένα σακί με πατάτες και η αδερφή μου το ίδιο και η μαμά μου. Ήμουν πρόσφυγας. Ο μπαμπάς μου ήταν Χριστιανός, εκεί είναι μουσουλμανική χώρα. Μου έχουν στείλει στο Instagram πάρα πολλά κορίτσια από το Ιράν και μου λένε ότι τις έχω κάνει υπερήφανες. Ένα κορίτσι από το Ισλάμ είναι πολύ δύσκολο να ακολουθήσει αυτόν τον χώρο. Το καθεστώς εκεί είναι πάρα πολύ αυστηρό, ακόμα και να τολμήσεις να κάνεις κάτι τέτοιο είναι… θάνατος» λέει μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:08