05/06/2020 06:52:52

Σπίρτζης: «Ναι» στην αλλαγή ονόματος του ΣΥΡΙΖΑ

Σπίρτζης: Τα κανάλια έχουν δείξει 70 φορές πως κουρεύτηκε ο Πέτσας και ούτε μία φορά τις προτάσεις Τσίπρα για τη στήριξη των εργαζομένων - Media

 

Υπέρ της αλλαγής του ονόματος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι της εκλογής προέδρου από τη βάση τάχθηκε, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΘΕΜΑ 104,6, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης.

«Είναι ανοιχτή η πόρτα μας για διάλογο και συνεργασίες και με άλλες πολιτικές δυνάμεις, γιατί όχι και με το ΚΙΝΑΛ», πρόσθεσε.

«Εμείς δεν φύγαμε από το χώρο μας, άλλοι έφυγαν και πρόδωσαν τις αρχές του Σοσιαλιστικού και Προοδευτικού κόσμου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σπίρτζης. Όπως σημείωσε, «το ΠΑΣΟΚ έφυγε από τις αρχές του και γι αυτό τα κοινωνικά στρώματα τα οποία πλέον δεν καλύπτονταν πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Σηματοδοτεί όντως την έκφραση του μεγαλύτερου εύρους της Προοδευτικής Παράταξης και αυτό αντικατοπτρίζεται στο όνομα του συνδυασμού που θα κατέβει», εξήγησε.

Ο κ. Σπίρτζης δήλωσε ότι δεν πρέπει να εκλέγεται ο πρόεδρος από τη βάση θυμίζοντας ότι η εμπειρία του ΠΑΣΟΚ δεν είχε καλά αποτελέσματα: «Κάτι τέτοιο (σ.σ. εκλογή από τη βάση) προϋποθέτει ότι και τα άλλα όργανα θα πρέπει να αναδεικνύονται έτσι, αλλιώς θα έχουμε έναν πρόεδρο και από κάτω έναν χυλό».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.