search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:07
MENU CLOSE

Γενναίος 3χρονος αφήνει αράχνη «γίγαντα» να περπατήσει πάνω του

26.09.2019 07:02
Γενναίος 3χρονος αφήνει αράχνη «γίγαντα» να περπατήσει πάνω του - Media

 

Το τολμηρό παιδάκι ενθουσιάστηκε από το περίεργο αυτό πλάσμα με τα πολλά πόδια και ήθελε να παίξει μαζί του. Ο μπαμπάς του παιδιού είπε: “Έπαιξε με την αράχνη για περίπου πέντε λεπτά. Την αγάπησε.”

Oπως αναφέρει το news247, ένα αγοράκι μόλις 3 χρονών φάνηκε πολύ γενναίο και τολμηρό, αποδεικνύοντας πως δεν είναι καθόλου αραχνοφοβικός, όταν ήρθε αντιμέτωπος με μια αράχνη σπίτι του.

Ο 3χρονος Wade Astbury ετοιμαζόταν να πέσει για ύπνο, όταν μια αρκετά μεγάλη αράχνη εμφανίστηκε στο μπάνιο του σπιτιού του στο Ρόδερχαμ στην Αγγλία.

Το τολμηρό παιδάκι γοητεύτηκε και ενθουσιάστηκε από το περίεργο αυτό πλάσμα με τα πολλά πόδια και το άφησε να περπατήσει πάνω του, δηλώνοντας στο βίντεο που τραβούσε ο πατέρας του: “Της αρέσω”.

Ο μπαμπάς του παιδιού είπε: “Έπαιξε με την αράχνη για περίπου πέντε λεπτά. Την αγάπησε.”.

Η μητέρα του 3χρονου αγοριού δεν είχε την ίδια γνώμη, αφού όπως δήλωσε ο πατέρας:

“Όταν ήρθε να δει τι έκανε ο Wade, φρίκαρε εντελώς και έτρεξε στην κρεβατοκάμαρα. Ο Wade της φώναζε να έρθει για να της δείξει πόσο φιλική είναι η αράχνη!”

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01