search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:21
MENU CLOSE

Η Κομισιόν θυμήθηκε την Βάσω Παπανδρέου: Νέα, με ατίθασο μαλλί, αγνώριστη (Photos)

26.09.2019 09:07
Η Κομισιόν θυμήθηκε την Βάσω Παπανδρέου: Νέα, με ατίθασο μαλλί, αγνώριστη (Photos) - Media

 

Μια έκπληξη έκανε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία ανήρτησε φωτογραφία της Βάσως Παπανδρέου από το 1989, όταν ήταν επίτροπος της Ελλάδας.

Όπως αποκαλύπτει το iefimerida, με αφορμή την σημερινή συνεδρίαση του τομέα Παιδείας της Κομισιόν, στον επίσημο λογαριασμό αναρτήθηκε αυτή η φωτογραφία της Βάσως Παπανδρέου:

Το 1989, η Βάσω Παπανδρέου έγινε η πρώτη γυναίκα Επίτροπος. Το χαρτοφυλάκιό της περιελάμβανε την παιδεία, τον αθλητισμό και την νεότητα, θέματα με τα οποία θα ασχοληθούμε στη σημερινή σύνοδο κορυφής για την Παιδεία, αναφέρει επεξηγηματικά η ανάρτηση της Κομισιόν.

Η 75χρονη σήμερα Βάσω Παπανδρέου (συνωνυμία και όχι συγγένεια με τον Ανδρέα Παπανδρέου) έχει διατελέσει βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ του οποίου ήταν κορυφαίο στέλεχος επί σειρά ετών, καθώς και επίτροπος της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ (η πρώτη γυναίκα επίτροπος).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:20