search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:12
MENU CLOSE

Λαμία: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τον βιασμό της 11χρονης – Ο μεγαλοδικηγόρος παρενοχλούσε και τη μητέρα

29.09.2019 11:40
«Ήταν βιασμός με όλο το νόημα από τον προπονητή μου»: Μιλάει η ιστιοπλόος που κακοποιήθηκε σε ηλικία 11 χρονών (Video) - Media

 

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την υπόθεση ασέλγειας εις βάρος 11χρονης από δικηγόρο, στην περιοχή της Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Star, ο μεγαλοδικηγόρος της Αθήνας φέρεται να παρενοχλούσε και τη μητέρα της 11χρονης, βομβαρδίζοντάς τη με δεκάδες μηνύματα. Άλλοτε έταζε δώρα και άλλοτε ζητούσε επίμονα να δει μητέρα και κόρη.

Μηνύματα όπως:

«Ένα ελάχιστο και για μένα. Μπορείς όταν βρεθούμε να φοράς εκείνο το υπέροχο κολάν;»

«Έχω θυμώσει που δεν ήρθατε. Σας έχω δώρα δύο χρυσαφικά. Θα σας τα φέρω την άλλη φορά αν μου πεις ότι δεν το έκανες επίτηδες»

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα όταν λάμβανε τα μηνύματα αγνοούσε ότι το κοριτσάκι της είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Ένα μήνυμα που είδε η μικρή ήταν η αιτία για να αποκαλύψει τον εφιάλτη που ζούσε. 

«Εγώ τηρώ τον λόγο μου (όχι σαν μερικούς μερικούς). Το laptop της μικρής σε 4 δόσεις. Κάθε φορά που θα κάνουμε παρέα οικογενειακώς στην Κ…….α θα σου δίνω και μία δόση»

«Το κινητό μου δείχνει ότι λαμβάνεις τα μηνύματα. Γιατί δεν απαντάς;»

Ο δικηγόρος  με τους γονείς της μικρής ήταν οικογενειακοί φίλοι σχεδόν 20 χρόνια. Όταν το παιδί αποκάλυψε τη φρίκη, η μητέρα του το πήγε σε παιδοψυχολόγο. Η  γιατρός εκτίμησε ότι το παιδί έχει κακοποιηθεί και την έστειλε στον εισαγγελέα.

Ο μεγαλοδικηγόρος θα απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη  (1/10). Αντιμετωπίζει την κατηγορία για ασέλγεια σε άτομο κάτω των 15 ετών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:12