search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:14
MENU CLOSE

Μύλος με το Brexit – Υπουργοί του Τζόνσον ζητούν να το καθυστερήσει

29.09.2019 15:05
Μύλος με το Brexit - Υπουργοί του Τζόνσον ζητούν να το καθυστερήσει  - Media

 

Ο Βρετανός υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ απάντησε σήμερα ότι αποδέχθηκε το νόμο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο νόμος δεν θα έπρεπε να αμφισβητηθεί, όταν ερωτήθηκε σχετικά με τη νομοθεσία η οποία μπορεί να πιέσει την κυβέρνηση για να ζητήσει από την ΕΕ να καθυστερήσει το Brexit.

Νωρίτερα μέσα στον Σεπτέμβριο το κοινοβούλιο ψήφισε νόμο, ο οποίος υποχρεώνει τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον να ζητήσει από τις Βρυξέλλες παράταση για το Brexit, αν οι βουλευτές δεν έχουν εγκρίνει μία συμφωνία μέχρι την 19η Οκτωβρίου.

Ο Τζόνσον έχει δηλώσει ότι δεν θα καθυστερήσει το Brexit.

Σε ερώτηση σχετική με την αναφερόμενη νομοθεσία (Benn act) ο Χάνκοκ απάντησε στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης (Huffington Post), στο περιθώριο της διάσκεψης του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος, ότι η τήρηση του νόμου είναι σημαντική, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς μερικές φορές να τον αμφισβητήσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01